Sayfalar

17 Mayıs 2013 Cuma

tek kişilik oyunlar


Evet bugün sizlere tek kişilik oyunlar hakkında biraz bilgi vermek istiyorum tek kişilik oyunlartek kişi ile oynanan ikinci bir kişinin oynamasına izin verilmeyen oyun şeklidir. Bu oyunlar fazla tutulmamakla beraber evde kendi başına canı sıkılan kişilerin oynaması için uygun oyun şeklileridir. Ben her ne kadar oyunlarda tek kişilik oyunlar oynamak yerine İki kişilik oyunlar oynamanın güzel olduğunu söylesem de can sıkıntısından tek kişilik oyunlarda oynayabilirsiniz.

 Tek kişilik oyun çeşitleri 

Keskin nişancı oyunu= Bu oyunda bir paralı asker ile belirli düşmanları öldürmeye yani etkisiz hale getirmeye çalışıyorsunuz.

Scoby doo hayalete j-karşı oyunu= bu oyunda kahramanımıza yardım ediyorsunuz ve onun hayaletlerde korkarak kaçmasına engel oluyorsunuz.

Drogan first= bu oyun tek kişi ve wasd tuşları ile oynanan bir tek kişilik oyundur.

Yukarıda saydıklarımdan başka daha sayamadığım bir çok mecara, kız,araba ve bir çok oyun tek kişilik olarak oynanabilir. Tek kişilik bir çok macera oyunu da vardır bunlar bizi maceradan maceraya heyecandan heyacana sürükler tek kişilik oyun oynamak her ne kadar bana göre sıkıcı olsa da bir çok insan tek kişilik oyunlardan zevk almaktadır. Bugün makalemi kısa tutacağım yalnızlık Allah’a mahsus varsa arkadaşınız onunla oynayın yoksa dışarıya çıkıp kendinize sanal arkadaşlar yerine gerçek arkadaşlar ediniz. Google arkadaş ara derseniz inanın karşınıza sağlam arkadaş çıkmaz en iyi arkadaş yakın olan arkadaştır.

 (Mesut BEY İki kişilik oyunlar, İki kişilik oyun, İki kişilik oyunlar,)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder