Sayfalar

12 Mayıs 2013 Pazar

iki kişilik barbi oyunu



Evet arkadaşlar bugünkü makalemde sizlere İki kişilik barbi oyunları hakkında kısa bilgi vermeye çalışacağım evet artık makalemize başlayalım ilk olarak barbi oyunu nedir onu irdeleyelim

Barbi oyunu nerden çıkmıştır

Barbi oyunu eski barbi bebeklerden esinlenilerek  ortaya çıkmış oyun çeşididir. Bu oyunda barbinin birde arkadaşları vardır onlarda aynen barbi bebeği gibi oyunlarda aynı isimlerle karşımıza çıkmaktadır.
Barbi oyunları kimler oynar
Barbi bebek oyunları daha çok kızlar için uygun olan oyun çeşitleridir. Bu oyunlarda daha çok kızlar için tasarlanmış ve kızların zevklerine hitap eden oyunlar bulunmaktadır. Barbi oyunları iki kişilik oyunlar olarak oynanabileceği gibi tek kişilik olarakta oynanabilir.

Barbi oyunlarının çeşitleri

·         Barbi giydirme oyunları
·         Barbi makyaj oyunları
·         Barbi bebek besleme oyunu
·         Barbi boyama oyunu
·         Barbi yemek oyunu

Bu oyunun bize faydaları

·         Çocuklarda giysi şeçme gibi kızlara has özellikler gelişir.
·         Boyama ile el becerileri gelişir
·         Bebek bekleyen anneler için pratik yapma olanağı tanır
·         Bir çok konuda kişisel zevklerimiz gelişir.
·         Barbi yemek oyununda ise yemek yapmayı öğreniriz.

Uyarı

Yukarıda saydığım şeyler tamamen hayal ürünüdür. Bana göre bu oyunların faydaları çocuğu el becerisini geliştirmesi başka ufak tefek faydalarda sayabiliriz ama kesinlikle gerçek bir oyuncak bebeğin, arkadaşlar ile oynanmasın daha faydalı değildir. O yüzden çocuklarımızı yeteri katar ekran karşısında tutalım daha  fazla değil bizim siteyi günde 1 saat ziyaret etsin ondan sonra dışarıya çıkıp oyun oynasın çünkü arkadaşın verdiği eğlenceyi kimse veremez. Bizim sitemizde bir çok iki kişilik oyun bulunmaktadır http://www.2ikikisilikoyunlar.com ziyaret etmeyi unutmayın.

(Mesut BEY)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder