Sayfalar

16 Mayıs 2013 Perşembe

iki kişilik oyunlar



    Evet arkadaşlar bugün sizlere tekrar bir geri dönüş yaparak belki iki kişilik oyunlar hakkında bilgileriniz azalmıştır diye tekrardan iki kişilik oyunlar hakkında biraz bilgi vermek istiyorum. Eski bir Osmanlı sözünde geçtiği gibi Tekrar iyidir 180 kere olsa dahi İki Kişilik Oyunlar Oyna Hem tek başınıza hem de eşinizle oynayabileceğiniz mükemmel bir oyun kategorisidir İki kişilik oyunları eşinizle aynı bilgisayarı kullanarak oynayabilirsiniz. Eğer seçtiğiniz oyun mini tanklar ise elinizde bulunan bombalarla karşı tankı yok etmeniz gerekecektir. Mini tank oyunu etaplardan oluşmaktadır. Her kim karşı tankı yok ederse elde ettiği puanlarla bir sonraki etap ta avantajlı duruma geçecektir. Mini tank oyununda karşı tarafa saldırı yaparken kendinizi korumayı da unutmamalısınız. Oyunu oynarken dikkatli olmanız gereken bir durum var. Attığınız bombaların nereye gideceğini iyi hesaplayın. Çünkü bombanız karşı tanka isabet edemez ise ya da tanka ulaşmadan herhangi bir engele takılırsa size tekrar dönecektir. Böyle bir durumda da kendi kendinizi vurmuş olacaksınız.

İki kişilik oyunlar.
Eşinizle, arkadaşınızla, çocuğunuz, kardeşiniz ya da aileden biriyle bir şeyler yapmak istiyorsanız, bunu yaparken de eğlenmek önceliğinizdeyse iki kişilik oyunlar kategorimize göz atabilirsiniz. İki kişilik oyunları partneriniz ile birlikte aynı klavye üzerinden oynanmaktadır. İki kişilik oyunlarda seçtiğiniz kategori eğer savaş oyunları ise eşinizle sırt sırta vererek bunu yapabilirsiniz. Örneğin biriniz kalkan kullanabilir, diğeri ise ok fırlatarak hem savunma hem de saldırı ile düşmanlarınızı birlikte yenebilirsiniz. İki kişilik oyunlarda oynadığınız oyun bir araba yarışı ise farklı iki arabayı kumanda ederek seçtiğiniz araba ile pistin kralı siz olabilirsiniz. 2ikikisilikoyunlar.com birbirinden farklı iki kişilik oyun seçenekleri ile sizlere iyi eğlenceler diler. Neden İki Kişilik Oyunlar ? Tek başınıza oyun oynamak size sıkıcı geliyorsa iki kişilik oyunlar tam size göre. İki kişilik oyunlarda eşinizle birlikte hareket ederek aynı hedefe gidebilirsiniz. Bu durum özellikle çocuklarda paylaşımı getireceği için onları hem eğlendirirken hem de eğitebilir. Ayrıca kabiliyet konusunda da katkı sağlayacaktır. İki kişilik oyunlarda eğer eşiniz ile birlikte hareket ederek bir galibiyet kazandıysanız bunu birlikte sevinçle kutlayabilirsiniz. Aynı zamanda iki kişilik oyunlarda iki taraf birbiri ile de yarışabilir. Bu durumda da rekabet duygusunu yaşarsınız ve rekabetin sonunda kazanılan galibiyet sizi mutlu eder. İki kişilik oyunlarda yalnız olmayacağınızdan oyunu oynamak size daha zevkli ve eğlenceli gelecektir. Oyunikonu.com olarak eğlenceli vakit geçirmenizi dileriz.

 (Mesut BEY İki kişilik oyunlar, İki kişilik oyun, 2 kişilik oyunlar) Entertainment http://4.bp.blogspot.com/-R0OMGWxsLY4/T_QdRTksJ3I/AAAAAAAAACU/op1jxcfK1Ek/s1600/blog-adres.jpg" imageanchor="1" style="margin-left: 1em; margin-right: 1em;">http://4.bp.blogspot.com/-R0OMGWxsLY4/T_QdRTksJ3I/AAAAAAAAACU/op1jxcfK1Ek/s1600/blog-adres.jpg" />

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder