Sayfalar

14 Mayıs 2013 Salı

iki kişilik macera oyunu


İki kişilik macera oyunu

Evet arkadaşlar bugün sizlere iki kişilik macera oyunları hakkında bilgi vermeye çalışacağım. Önce maceranın tanımını yapalım

Macera: Heyecan verici adrenalin artırıcı riskler bütününe macera diyebiliriz. Bazıları için macera ormanda kaybolmaktır, bazıları için ise değişik ülkelerde kaybolmaktır. Macera her insanda farklı algılanır şöyle daha rahat anlatırım bir köylü için inek sağmak sıradan bir işken bir şehirli için ise macera olabilir.

Macera oyunları: Maceranın tanımından da anlaşılacağı üzere adrenalin arttırıcı ve bize değişiklik sunan oyunların tümüne macera oyunu diyebiliriz. Bu oyunlarda gerçek hayatta olan veya olmayan bir çok olaya şahitlik eder ve bu oyunun içinde kendimizi buluruz.

Örnek macera oyunları

Osuruk kralı oyunu=Bu oyunda iki tane yerli kardeş soğan yiyerek osurmakta ve totemleri toplamaktadır. Başlangıçtaki büyük toteme yerleştirme işlemi biterse oyun sona ermekte ve diğer etaba geçilmektedir. Bu oyunda en sevilen nokta soğan yenmesi ardından çıkan o malum sestir.

İki kişilik macera oyunu= Gerçek adı yumuşak adam olan bu oyun macera oyunu olarak geçmektedir bu oyunda amaç karşımıza çıkan engelleri zıplayarak veya kayarak geçmektir.

Ateş ve su oyunu= Bu oyunda amaç ateş ve sudan oluşan kahramanlarımızı çıkışa götürmek ve birlikte hareket etmektir, çünkü bazı yerlerde ateş üstünken bazı yerlerde ise su üstün durumdadır. Size aşağıda video olarak ateş ve su oyununun nasıl oynanacağı hakkında kısa bir bilgi videosu hazırladım inşallah faydalı olur.


Tekrar söyleyeyim oyun arkadaşlarla oynanırsa zevkli olur tek başına oynanan oyun sıkar, o yüzden bilgisayar başında fazla zaman harcamayın. Sağlıcakla kalın.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder