Sayfalar

30 Mayıs 2013 Perşembe

İki kişilik oyunlar batman oyunu

 
        Evet arkadaşlar bugün iki kişilik  oyunlarından olan batman oyunu hakkında sizlere bilgi vermeye çalışacağım. Batman kimdir nerede doğmuştur daha doğrusu kim tarafından çizilmiş ve kahraman olarak lanse edilmiştir. Bunları tek tek size aktaracağım evet buyurun size açıklamalar.
   Batman (orijinal adı ile Bat-Man) ilk defa 1939 Mayısında Detective Comics'in 27. sayısında çizilen bir çizgir oman süper kahramanıdır. Çizer Bob Kane ve yazar Bill Finger tarafından yaratılmıştırhttp://www.maxihayat.net/maxiforum/images/smilies/virgul.jpg ancak çizgi romanlarda yaratıcısı olarak sadece Bob Kane'in adı geçer. İlk yaratıldığı zamandan bu yana Batman en çok bilinen süper kahramanlardan biri olmuştur.
Batman'in gizli kimliği milyarder sanayici
http://www.maxihayat.net/maxiforum/images/smilies/virgul.jpg playboy ve hayırsever olan Bruce Wayne'dir. Henüz çocukken ailesinin öldürülmesine şahit olan Waynehttp://www.maxihayat.net/maxiforum/images/smilies/virgul.jpg pek çok çeşiti alanlarda kendini eğittikten sonra yarasa temalı kostüm ve ekipmanları ile suça karşı savaşa başlar. Pek çok diğer süper kahramalar gibi süper güçleri yokturhttp://www.maxihayat.net/maxiforum/images/smilies/virgul.jpgzekası ve dedektiflik yeteneğinihttp://www.maxihayat.net/maxiforum/images/smilies/virgul.jpg şirketi sayesinde bilimhttp://www.maxihayat.net/maxiforum/images/smilies/virgul.jpgteknoloji ve kişisel serveti ile destekleyerek savaşını sürdürür.
.  Batmanhttp://www.maxihayat.net/maxiforum/images/smilies/virgul.jpg Detective Comics (DC)'in yarattığıhttp://www.maxihayat.net/maxiforum/images/smilies/virgul.jpg gerçek kimliği Bruce Wayneolan hayali bir süper kahramandır. Yarasa adamhttp://www.maxihayat.net/maxiforum/images/smilies/virgul.jpg Bob Kane'in kaleminden "Detective Comics"in 27 numaralı nüshasında(Mayıs 1939) doğdu.
    Küçük yaşta öksüz kalan Batman'in (annesi ve babası bir cani tarafından öldürülmüştü) iki yüzü vardı.Gündüz ürkekliği yüzünden kompleksli genç bir iş adamıhttp://www.maxihayat.net/maxiforum/images/smilies/virgul.jpg geceleri ise yolunu kesen çetelerin azrailiydi.Süper yetenekleri sayesinde çok sevdiği Gotham kentini (New York'a benziyordu) "süper serseriler"den temizlemişti.

   Son derece sevimli bir kahraman olan Batman'in serüvenleri ikiye ayrılmış bir toplumun basit bir görünümünü yansıtıyordu.Okur hiçbir zaman Batman tarafından alt edilen kötülüğün (sefalet
http://www.maxihayat.net/maxiforum/images/smilies/virgul.jpg hastalıkhttp://www.maxihayat.net/maxiforum/images/smilies/virgul.jpgtoplumsal eşitsizlik) sosyal temelleri üzerinde soru sormayahttp://www.maxihayat.net/maxiforum/images/smilies/virgul.jpgdüşünmeye özendirilmiyordu.

  Bir çizgiroman kahramanı olarak başlamış olsa da diğer birçok ünlü süper kahraman gibi televizyona ve beyazperdeye de taşınmıştır.

   Batman kendi döneminde ortaya çıkan birçok karakterden daha çok sevildi çünkü onun süper güçleri yoktu. Teknik olanaklarla bunu yapıp Gotham kentine huzur getirmiştir. İlk yardımcısı Robin yani Harika çocuk ismiyle tanınan Dick Grayson'dı. Sonraları Jason Tood ve Timothy Drake isimli yardımcıları oldu...Timothy Drake'nin maskesi düştükten sonra yerine onun Robin olduğunu öğrenen kız arkadaşı geçti ve kısa süre sonra öldü.

Evet buraya kadar size batman’i anlatmaya çalıştım bundan sonrada biraz batman oyunları hakkında kısa bilgi ler vermeye çalışacağım. Batman oyunları daha çok kahraman olmak isteyenlerin oynadığı genelde de erkek çocuklar tarafından oynanan bir temple run macera oyunudur. Bazı batman oyunlarını aşağıda sizlere belirteceğim

Batman ve robin
Batman oyunu
Batman jokere karşı
Batman yarışı

Evet yukarıdada birkaç batman oyununu sizlere örnek olarak verdikten sonra yazımı burada bitirmek istiyorum. Esenlikle ve sağlıcakla kalın. Google aramalarında bizi ilk sırada tıklayın, iyi eğlenceler.




Temple run, temple run batman, temple run oyna, templerun, temple run 2, batman oyunları,
İki kişilik oyunlar, iki kişilik oyun, 2 kişilik, iki kişilik, iki


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder