Sayfalar

9 Mayıs 2013 Perşembe

iki kişilik oyunlar araba yarışı oyunu


<b>Araba oyunları</b>



Bugün sizlere flash oyunlardan olan araba oyunları hakkında biraz bilgi vereceğim araba oyunları adından da anlaşılacağı gibi arabalar ile oynanan oyunlara denir.

Araba oyunları bizlere değişik arabalarla oynama imkanı sağlar. Evet yanlış duymadınız ister Ferrari ister diğer ünlü markaları kullanabilirsiniz. Piyasadaki en popüler araba yarışı NFS yani Need for speed oyunudur bu oyun ilk çıktığında görsellik olarak pek bizi tatmin etmese de gelişen teknoloji ile bize gerçek bir araba kullanma zevki vermektedir.

<b>Araba oyunları çeşitleri şunlardır</b>

1-Araba yarış oyunları
Bu oyunda etapları geçeriz ve yavaş yavaş ilerleriz ve her etapta veya kazandığımız puanlarla yeni model arabalar kazanırız.

2- Simülasyon oyunları
Bu oyunlarda trafik kurallarına uymayı, araba park etmeyi ve daha burada aklıma gelmeyen bir çok oyunu oynayabilirsiniz

3- Araba tasarım oyunları
Genelde araba yarış oyunlarıyla beraber olur ama nadirde olsa kendi başına olan bu tarz küçük boyutlu flash oyunlarda vardır.
Evet yukarıda anlattığım araba oyunlarının bir çoğunu kendi başımıza oynayabileceğimiz gibi iki kişilik oyunlar olarak ta oynayabiliriz. Ama tabi en zevkli hali bana göre iki kişilik oyunlar olarak oynamaktır. Düşünsenize kendi başımıza yaptığımız hiçbir işten fazla zevk almayız ama iddaa olan oyunlarda alınan zevk daha güzeldir. O yüzden iki kişilik oyunlar olarak oynamanızı sizlere tavsiye ediyorum.

Bugünkü yazımı burada bitiriyorum. Ama tabi gene bir atasözü ile bir elin nesi var iki elin sesi var
İki gün buralarda olamayacağım sakın beni izlemeyi bırakmayın

(Mesut BEY)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder