Sayfalar

27 Haziran 2013 Perşembe

Savaş Oyun



Savaş oyun
http://www.oyunyeri.net/wp-content/uploads/images/Metal-Savas.jpg
Bugün kü makalemde sizlere savaş oyunları hakkında bilgi vermeye çalışacağım. İlk olarak savaş nedir onu anlatmak istiyorum.
Savaş iki kişi ve devlet arasında bir anlaşmazlıktan dolayı çıkan ve bir çok canlının ölümü ve yaralanmasıyla sonuçlanan çatışmalardır. Savaşta bir kazanan taraf var görünse de aslında iki tarafta kaybetmiştir. Bir çok insanını kaybetmiştir. Sizlere Çanakkale savaşını örnek vermek istiyorum. Burada amaç neydi öce ona bakalım amaç bazı devletlerin donanmaları boğazdan geçirerek Rusya isimli devlete yardım etmek istemeleridir. Muvaffak olmuşlar mıdır hayır olamamışlardır. Ne kadar insan ölmüş ve yaralanmıştır. Yüzbinlerce, Bu savaşın kime faydası olmuştur hiç kimseye, Görüldüğü üzere olaya başka açıdan baktığımızda savaşın öyle oyunlarda olduğu gibi hiç de masun olmadığını görüyoruz özellik savaş bizim yakınımızda gelişiyorsa ve tanıdığımız bir çok insan ölüyorsa.
Egemen güçlere saçmada olsa bir önerim olacak bırakın kan akıtmayı savaşları sanal ortamda oyunlar veya simülasyonlar üzerinde yapın hem can kaybı ve yaralanma olmaz hem de kazanan taraf ne için savaş açtıysa onu kazansın. Tabi bu sadece espriydi hiç kimse özellikle hiçbir vatan evladı vatanını satmaz ve kanının son damlasına kadar vatanını savunur. Şimdi gelelim asıl konumuza savaş oyunları konusuna savaş oyunları iki taraftan bir tarafı seçersin ve karşıdaki düşmanı yok etmeye çalışırsın bu tip oyunlara savaş oyun denir.
Bazı savaş oyunları
Cesur Asker
Heroes Empire
Engage – Insect Island
Metal Savaş
Kahraman Savaşçı
Zombilerle Savaş
Ben 10 Savaş
Cephe Savaşları
Pocket Platoon
Yukarıda saydığım oyunların dışında pek çok oyun bulunmaktadır bu oyunları oynamak için
Bu linki tıklayın Oyun
Evet bugün kü makalemi burada bitirirken sağlıklı ve huzurlu bir gün geçirmeniz dileğiyle Allaha emanet olun. Oyunsuz kalmayın.
(oyun, FRIV, Friv oyun, Oyun oyna, Oyunlar, )


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder